El món Novell

El món de Cafès Novell és el de seduir els sentits de les persones amb una tassa de cafè perfecta a la cafeteria, restaurants, empresa, llar i en tots els llocs on vingui de gust una tassa de bon cafè. Cafès Novell des de 1958 selecciona els millors grans dels millors orígens envers un procés de torrat poder aconseguir una tassa de cafè espresso perfecte.

Història

L’empresa va ser fundada el 1958 pel Sr. Ramon Novell Vivó. Des dels seus inicis l’empresa es va distingir pel compromís de comprar els millors grans que permetessin degustar una tassa de cafè exquisida, distingida per la seva bouquet i un perfil aromàtic característic. A partir dels anys 90 l’empresa va ampliar les seves instal·lacions i va començar la seva expansió territorial amb delegacions a Madrid, Barcelona, Saragossa, València, Bilbao, Màlaga, Eivissa i Canàries. A partir del 2011 es va crear la primera delegació internacional a Itàlia, a la qual estan seguint altres a Hong Kong, Estats Units i Regne Unit.

Misió, visió i valors

A Cafès Novell tenim molt clar on volem arribar: la nostra missió és seduir els sentits de totes les persones amb una tassa de cafè perfecta, fruit d’una llarga experiència i un gran sentit de contribució a la cultura del cafè. Aquest objectiu només es pot aconseguir liderant el mercat de l’alta hostaleria, amb una atenció especial a la formació i el desenvolupament integral d’un protocol de treball que doni lloc al millor producte i servei. La nostra filosofia es basa en uns valors inalterables, que pretenen transmetre a totes les actuacions:

 

  • Satisfacció del client

 

  • Il·lusió en el servei

 

  • Actitud proactiva amb el mercat

 

  • Equip fort i motivat

 

  • Flexibilitat i adaptació

Estructura del grup

El grup està format per diverses societats, que al seu torn estan orientades a les diferents unitats de negoci. Hostaleria, tant en càpsules com a cafè en gra, Vending a nivell d’oficina i de grans fàbriques, Càpsules per domèstic, Catering per a la cessió i lloguer de maquinària per al seu ús en esdeveniments, i Els Clubs del Cafè, que són les franquícies de cafès Novell on degustar uns cafès exclusius.

A més, Cafès Novell ha creat diferents marques per a tots els productes complementaris al cafè que es poden servir en l’Hostaleria.

Certificacions i Premis

La nostra política de Responsabilitat Social Empresarial està implícita en els valors de l’empresa.

Dos camins, un objectiu.

 

Garantia de principi a fi, Cafès Novell treballa en conjunt amb Utz Certified i Fair Trade per un cultiu i consum de cafè sostenible. Aquestes dues entitats mundials acrediten la producció global de cafè responsable.

 

– Control de tot el procés d’elaboració.

– Codi de conducta que implica normes econòmiques, socials i ambientals.

– Garanteix un salari just per als treballadors i productors.

 

Cafès Novell posseeix la Certificació de Qualitat ISO 9001 en el seu centre de producció de Vilafranca del Penedès (Polígon Industrial Estació de Mercaderies) i a la Delegació Comercial de Barcelona (Marina 179)

 

 

Novell around the World

Cafès Novell està actualment present en diversos mercats internacionals ja sigui amb delegacions pròpies, Joint Ventures o distribuïdors. Itàlia va ser el primer mercat internacional i on els nostres cafès i el nostre Global Coffee Concept van tenir molta acceptació, traduint-se en molts clients directes tant a Milà com a Roma. El mateix va passar al Regne Unit, mercat al que estem presents des de 2015 a ciutats com Londres, Sheffield, Leeds i Manchester. En els mercats asiàtics, Cafès Novell té una Joint Venture amb un grup britànic per a l’obertura de 30 coffee shops a la Xina i Hong Kong abans del 2017.

 

Més informació sobre les nostres Delegacions Internacionals

Atracció de talent