Road to excellence

Cas d'èxit d'Apple

Apple ha volgut prendre com a exemple i cas d’èxit la implantació dels dispositius IPad com a eina de treball del nostre equip comercial.

 

Hem desenvolupat dues aplicacions especialment creades per a la fàcil gestió i control de les necessitats dels nostres clients, a més del simulador, amb el qual podem visualitzar clarament i en pocs segons l’increment de facturació del seu negoci amb els nostres productes.

Com a guinda, el catàleg Novell, dissenyades i amb tot luxe de detalls, li permetrà veure tot el ventall de productes i articles que tenim a la seva disposició.

Innovació

Cafès Novell analitza les tendències del mercat constantment, buscant necessitats no cobertes. La principal font d’informació és el propi mercat i la xarxa comercial, que està en contacte directe amb el sector.

Un cop detectada una necessitat, es posa en marxa un procés d’innovació per donar-li resposta. Es dissenya el producte o servei i es fa un test amb alguns clients, per assegurar la seva viabilitat. D’aquesta manera, la innovació es converteix en un avantatge competitiu de Cafès Novell.

Responsabilitat social

Estem altament sensibilitzats en tots els aspectes de la responsabilitat social, destacant la nostra organització en la comercialització de cafès certificats responsables i de comerç just. Cafès Novell ha estat seleccionada per escoles de negocis com un exemple de Responsabilitat Social Corporativa, i ha guanyat premis en aquest camp.

Orientació al client

A Cafès Novell donem un alt valor als nostres clients, i per a això, no parem de pensar en noves idees, productes i serveis perquè el seu negoci estigui sempre posicionat en el més alt estrat dins dels estàndards de l’Hosteleria.