Novell Training

Aula de formació

En la línia de gestió integral dels clients, Cafès Novell posa a disposició del sector de l’hostaleria una valuosa eina de millora professional. A l’aula de formació, els clients poden reciclar-se i conèixer les tècniques més avançades en cafeteria. Es tracten tots els paràmetres necessaris per treure el màxim profit del cafè, per aconseguir la “tassa perfecta”. Sense oblidar tots aquells aspectes més enllà d’un bon cafè, com el servei al client.

Per tal de cobrir tot el procés d’elaboració del cafè, des del paquet a la tassa, l’aula s’estructura en diferents àrees:

Sala Audiovisual
Formació teòrica a través de la pantalla mitjançant vídeos i presentacions
Regulació de molinets
Ajust del punt de mòlta i diferents tipus de mòltes
Extracció
Paràmetres i mesures per aconseguir un espresso perfecte
Elaboracin de combinats
Elaboració correcta dels combinats més populars d'hivern i d'estiu

L’aula de formació també representa un canal de comunicació entre l’empresa i els professionals, en les dues direccions. Un espai de participació on intercanviar opinions, idees i experiències (per exemple, propostes de nous combinats). Així doncs, Cafès Novell aposta per l’assessorament com una part més de la relació amb el client. Una vessant que es complementi amb diversos manuals, jornades tècniques a les escoles d’hostaleria, el suport del coffeeman …