Gourmet

Responsable

Gourmet

Mocca

Excelsior

Plus

Especial           Cafeteries

Blend d’aràbics, naturals i rentats, i robusta rentat. De cos considerable, però sense ser astringent. Més intens que el seu germà, el Gourmet Mocca, i d’acidesa menys marcada. Destaquem sobre tot el seu equilibri i permanència en tassa. Apropiat per a coffeeshops i restaurants, sent molt versàtil i adaptable. Notes dolces i suaus, florals i carmelades en aroma. Mantega fresca, cereals, xocolata i vanilla destaquen en el paladar.

Blend 100% aràbic i 100% Ecològic, procedent d’aràbics rentats molt suaus i aràbics naturals. Tassa fina i equilibrada, ón busquem un balanç lleugerament dirigit cap a l’acidesa. Molt recomenat a totes hores, tassa tranquila i baixa en cafeïna que provoca repeticions. Cafè perfecte per una sobretaula. En boca, entrada de carmel i fruits secs, cacau amarg amb fons cítric, automàticament fresc i floral, amb tocs dolços de vainilla.

Blend 100% aràbic realizat amb cafès de 4 continents diferents. Tassa agradable de balanç dolç, amb un cos notable i amb personalitat. Fàcilment recomanable per a qualsevol tipus d’establiment. Aroma fàcil, pa torrat, cereals i notes afruitades. En boca, pas tranquil i suau, cereals, cítrics suaus, pa torrat i notes meloses.

Blend amb caràcter italià format d’aràbics i robustes. Tassa intensa. Pensat per als amants del cafè fort i amb cafeïna, per a gent molt activa. Molt cremós, amb caràcter i personalitat, manté ferma la seva presència en combinació amb llet. Aromes de cedre, vainilla i cereals. En boca, tocs de regalèssia, pipes de gira-sol i carmel.

Descafeïnat Responsable

Descafeïnat

Aràbiga

Blend 100% aràbic. Tassa de màxim equilibri. El seu procés de descafeïnat és totalment natural, obtenint un espresso sense fissures i sense retrogustos químics com per exemple el clorur de metilè. El gra és sotmès a un procés d’estrès i pressió de CO2, mantenint tot el seu gust i aroma. Aromes fresques com els cítrics, combinen amb cereals i fruits secs. En boca destaquen aquelles notes cítriques lleugerament per sobre de les notes de pipes torrades i lleugers tocs fumats. Cafè 100% Certificat.

Blend 100% aràbic. Tassa de màxim equilibri. El seu procés de descafeïnat és totalment natural, obtenint un espresso sense fissures i sense retrogustos químics com per exemple el clorur de metilè. El gra és sotmès a un procés d’estrès i pressió de CO2, mantenint tot el seu gust i aroma. Aromes fresques com els cítrics, combinen amb cereals i fruits secs. En boca destaquen aquelles notes cítriques lleugerament per sobre de les notes de pipes torrades i lleugers tocs fumats.

Altres Productes

Disposem també d’una gran selecció de tes, xocolates i altres productes de valor afegit